Gulaš s gljivama

  • Sastojci

  • 25 dag crvenog luka
  • 0.5 dl ulja
  • 40 dag krumpira rezanog na kocke
  • 20 dag dimljene domaće kobasice
  • 40 dag raznih gljiva (šampinjoni
  • bukovače)
  • 1 žlica slatke crvene paprike
  • 1 žlica ljute paprike (ili 1-2 feferona)
  • malo ukuhane rajčice
  • 1.5 žlica brašna
  • 1 dl bijela vina
  • 2 dl kiselog vrhnja
  • sol

Priprema

Luk sitno narezati, pirjati na ulju, dok ne uvene.
Dodati krumpir rezan na kocke, sitno narezanu kobasicu i gljive. Dodati vodu. Pirjati dok krumpir ne omekša, uz povremeno dodavanje vode. Zatim dodati slatku i ljutu papriku (ili feferone sitno narezane) i rajčice.

Sve pobrašniti, dodati vino i vodu da postane fina gusta smjesa. Na kraju posoliti i dodati vrhnje.

Napomena

i to je to!
Dobar tek!

Kontakt

Fridrih d.o.o.

Budenečki put 2
10361 Sesvetski Kraljevec

URED I PROIZVODNJA:
Franjčevićeva bb, Dumovec
10361 Sesvetski Kraljevec

Telefon: 01/204-61-99
Email: info at fridrih dot hr

Žrn: 2402006-1100012071 Erstebank
OIB: 02186824032
MB/MBG: 03493776

Superbrands Logo